Video Youtube Drama TV3 Cinta Elysa Episod 13 (Akhir)

By | December 12, 2011

Drama Cinta Elysa Episod 13 akan disiarkan pada hari Selasa, 13 Disember 2011. Lakonan Johan As’ari, Fasha Sandha, Datuk Jalaluddin Hassan dan Zila Bakarin. Ikuti kesudahan drama Cinta Elysa Episod 13 secara online di Wowberita.Org. Kepada anda yang masih tidak berkesempatan menonton episod 12 yang lepas, sila rujuk entry tersebut disini.

Sinopsis Cinta Elysa Episod 13

Aril sedih menyangkakan kepulangan Elysa untuk menuntut cerai darinya. Sebaliknya Elysa melayan Aril dengan baik dan menunaikan tanggungjawabnya sebagai isteri, menyediakan makanan dan pakaian Aril seperti biasa. Dari hubungan yang dingin dan kaku, tiba-tiba kedua-duanya sudah boleh bermesra dan bergurau senda. Aril menyangka kebaikan yang dilakukan oleh Elysa semata-mata strategi Elysa untuk mendapatkan cerai darinya. Malam itu Aril mengajak Elysa berbincang mengenai status mereka. Dia berjanji akan menceraikan Elysa seperti janjinya. Bagaimanapun Elysa enggan diceraikan. Dia mengaku sangat cintakan Aril dan tidak mahu berpisah dengannya.

Video Youtube Drama TV3 Cinta Elysa Episod 13

Download Links: Cinta Elysa Episod 13

Hotfile
Mediafire

Incoming search terms:

3 thoughts on “Video Youtube Drama TV3 Cinta Elysa Episod 13 (Akhir)

 1. jana

  saya pernah mengalami cerita seperti ini..cume beza cerita ini dengn saya..bila ibunye curang..

  Reply
  1. abbystein paul

   cite nie memang best tp syg episod dia ckit je x bnyak sgt mcm x puas tonto movie..huhu sedih nye…klu ade lg kan best..;D

   Reply

Leave a Reply