Sumpahan Kum Kum 2012 Full Movie Download

Filem seram Sumpahan Kum Kum diarahkan oleh Ismail Bob Hasim, pengarah sama filem Ngangkung. Antara pelakon yang terlibat ialah Fezrul Khan, Putri Mardiana, Farisya Fatin, Lydiawati, Kaza dan dua pendatang baru iaitu Shima Anuar dan Wawa Zainal. Bagi mereka yang tidak berkesempatan untuk menonton filem ini di pawagam boleh download Sumpahan Kum Kum 2012 Full Movie di sini.

Sinopsis Sumpahan Kum Kum

Hantu Kum Kum menghantui keluarga Adi (lakonan Fezrol Khan) , dan keadaan bertambah buruk apabila Adi pulang ke kampung halaman untuk melawat ibunya Mak Tom (lakonan Lydiawati) yang tenat. Roh tidak aman itu pada mulanya membunuh adik Adi iaitu Shima (lakonan Wawa Zainal) dan kini memburu anak Adi iaitu Tini (lakonan Echa).

Semua ini menjadi misteri kerana hantu yang sudah lama tidak muncul, tiba-tiba kembali mengganas di kampung tersebut. Mak Leha (lakonan Maimon Talib), ibu saudara Adi akhirnya membongkar rahsia amalan ilmu hitam Mak Tom setelah Mak Tom meninggal dunia dalam keadaan yang sangat menyedihkan. Kemunculan hantu kum kum itu berkait rapat dengan amalan ilmu hitam Mak Tom semasa hayatnya dan juga seorang gadis bernama Mila (lakonan Shima Anuar) yang memakai susuk tetapi melanggar pantang larang.

Download Links Sumpahan Kum Kum 2012 Full Movie

MKV FILE 300MB
Mediafire Part 1
Mediafire Part 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.