Viral di media sosial seorang pelajar SPM ditawarkan kerja separuh masa dari seorang individu yang menjanjikan pendapatan bulanan yang lumayan.

Lelaki bernama Azlan itu menghubungi remaja berkenaan, Mimie Mieza, 17, di Facebook dan menawarkan kerja sekali seminggu dengan gaji RM6,000 sebulan.

Berdasarkan perkongsian screenshot perbualan mereka di Facebook Messenger, Mimie pada awalnya menyangka lelaki itu menawarkan kerja yang normal. Namun tidak semena-mena dia diminta untuk melayan golongan VIP yang mahukan perkhidmatan seks.

Menurut Azlan, setiap seorang pelanggan, Mimie akan diberi bayaran RM1,500 dan lokasi untuk melakukan aktiviti tidak bermoral itu di sebuah hotel pada hari cuti di waktu malam dalam tempoh 2-3 jam.

Mimie yang dipercayai sudah mula mengetahui niat tidak baik lelaki itu kemudian cuba mempermainkannya dan berpura-pura kononnya menyangka kerja yang diberi itu berkaitan dengan aktiviti mencabut uban atau mengurut.

Azlan menegaskan pelanggannya bukan orang tua, sebaliknya dari golongan berusia bawah 30 tahun di mana pelayan perlu melayani kehendak dan nafsu golongan VIP itu.

Dalam screenshot itu juga menunjukkan Azlan menyasarkan mangsa dari golongan pelajar institut pengajian tinggi awam di Johor.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.