Lelaki Paku Kemaluan Sendiri Sebagai Tanda Protes

Seorang artis jalanan Russia yang berbogel memaku zakarnya di batu buntar Red Square sebagai membantah pembanterasan Kremlin terhadap hak politik. Rakaman video menunjukkan artis itu, Pyotr Pavlensky duduk berbogel di luar bangunan pusara Lenin di Moscow sebelum polis menutupnya dengan selimut. Agensi berita kerajaan RIA Novosti berkata, Pavlensky dibawa ke balai polis selepas dirawat di sebuah klinik dekat… Read More »

Lelaki Kantoi Rakam Video Anak Tiri Tengah Mandi

Seorang juruteknik telah menyembunyikan telefon bimbitnya dengan membiarkan ia dalam mod rakaman di bawah sinki bilik air bagi merakamkan anak tiri perempuannya mandi. Beliau kemudiaan menyimpan fail rakaman tersebut ke dalam thumbdrive. Empat bulan kemudian, ibu kepada budak perempuan itu secara tidak sengaja mahu menggunakan thumbdrive tersebut dan terkejut melihat video yang tersimpan di dalamnya. Beliau kemudian membuat… Read More »

Pelajar dibogel, disepak dan video dirakam oleh senior

“Anak saya dimalukan apabila dipaksa telanjang sebelum seorang pelajar merakam gambar bogelnya menggunakan telefon bimbit dengan alasan bergurau. Lebih mengecewakan, kejadian itu berlaku Februari lalu dan hanya diketahui apabila telefon bimbit pelajar berkenaan dirampas warden pada 30 September lalu.” Demikian kata bapa pelajar lelaki berusia 13 tahun yang kesal dengan sikap sambil lewa pengurusan sebuah sekolah menengah di… Read More »

Oh! Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai

Anak dara depa ni kalau mandi kat sungai selamba jer telanjang bulat. Warga lelakinya stay cool, buat tak tau jer dengan apa yang ditonton mungkin kerana dah terbiasa. Cuba kat tempat kita anak dara mandi macam ni… jadi port baik mat2 skodenglah nampaknya… Lagi post menarik untuk dibaca: 1. Gambar Hot Maria Farida Di Super GT, Sepang 2.… Read More »