Emma & Chacha Maembong Gelar Pereka Fesyen Gila Famous

Pening pening pening. Pereka fesyen kata begini, si artis kata begitu, kalau masing-masing tak nak kalah, sampai bila perkara ni nak selesai? Korang mesti dapat agak kami bising-bising ni mengenai siapa kan? Haa, dah tentulah tentang pereka fesyen terkenal, Ezuwan Ismail dan Chacha Maembong. Semalam, menerusi laman Instagram, Emma telah memuat naik foto busana yang direka oleh Ezuan,… Read More »

Punca Sebenar Emma Maembong Pakai Purdah

Aktres jelita Emma Maembong menafikan imej berpurdah di khalayak ramai adalah kerana mahu mengelak daripada diserbu peminat. Menurut Emma, dia hanya memakai purdah pada masa tertentu sahaja mengikut keselesaannya selepas dia dikatakan kerap berpakaian seperti itu di tempat awam. Malah pemilik nama sebenar Fatimah Rohani Ismail ini berkata, walaupun berpurdah, masih ada peminat yang mengenalinya dan mahu bergambar… Read More »

Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong

Yeah~~ Tiada “timing” yang lebih tepat dan romantis untuk Zizan Razak meluahkan rasa cintanya kepada Emma Maembong melainkan di hari jadi pelakon comel itu. Kini berusia 22 tahun, Emma Maembong dikejutkan oleh sambutan hari jadi “suprise” yang dirancang oleh Zizan. Sampai menangis-nangis dibuatnya. Romantis sangat!!! Tambah menarik apabila Zizan meluahkan rasa kasih, cinta dan sayangnya kepada Emma Maembong… Read More »

(VIDEO) Emma Maembong & Johan As’ari Jadi ‘Gila’ Sekejap!

Siapa yang mengikuti perkembangan pelakon jelita, Emma Maembong pasti sudah masak dengan sikap ‘happy go lucky’ dan gila-gilanya yang kerap ditunjukkan melalui rakaman video di laman sosialnya. Terbaru, videonya bersama pelakon, Johan As’ari sedang menari ‘gila-gila’ telah dimuat turun di Instagram miliknya kira-kira dua minggu lalu dan kini mula tersebar di laman YouTube. Melalui ‘caption’ yang disertakan pada… Read More »

(VIDEO) Emma Maembong ‘Mengamuk’ Tidur Kena Kacau

Kalau sudah menginjak industri hiburan, habis segala perbuatan atau pun sejarah tak dikorek peminat. Terbaru kisah pelakon jelita yang sedang meningkat naik, Emma Maembong yang sudah ’angin satu badan’ bila tidurnya diganggu, sampai menangis-nangis dia..kesian… Video Keek yang menunjukkan dia marah sebab diperlakukan begitu nampaknya makin tersebar. Biasalah pelakon, jadual kerja dah tentu tak menentu. Jangan kata pelakon,… Read More »