Micheal Ang Dedah Status Cinta Zizan & Emma Maembong

Emma Maembong dan Zizan Razak terus menjadi tumpuan peminat dengan hubungan mereka yang semakin complicated dan ‘on off”. Malah hubungan ‘on off” itu dikatakan berlaku ketika pasangan itu menjalani penggambaran sebuah telefilem berjudul Hantu Wefie yang baru berakhir 4 hari lalu. Pengarah telefilem itu, Micheal Ang, bagaimanapun menafikan hubungan Zizan Razak dan Emma Maembong sudah berakhir kerana ketika… Read More »

Isteri Chef Riz, Shikin Maembong Hamil 2 Minggu

Tahniah diucapkan kepada pasangan baru berkahwin, Chef Riz dan juga Shikin Maembong apabila kakak kepada Emma Maembong ini kini sah hamil 2 minggu. Chef Riz memberitahu mStar bahawa pada mulanya isterinya itu tidak sihat dan mereka telah ke klinik untuk membuat pemeriksaan. Akhirnya doktor mengesahkan Shikin mengandung. Chef Riz ternyata gembira dan bersyukur dengan berita ini. Ini kata… Read More »

Emma & Chacha Maembong Gelar Pereka Fesyen Gila Famous

Pening pening pening. Pereka fesyen kata begini, si artis kata begitu, kalau masing-masing tak nak kalah, sampai bila perkara ni nak selesai? Korang mesti dapat agak kami bising-bising ni mengenai siapa kan? Haa, dah tentulah tentang pereka fesyen terkenal, Ezuwan Ismail dan Chacha Maembong. Semalam, menerusi laman Instagram, Emma telah memuat naik foto busana yang direka oleh Ezuan,… Read More »

Punca Sebenar Emma Maembong Pakai Purdah

Aktres jelita Emma Maembong menafikan imej berpurdah di khalayak ramai adalah kerana mahu mengelak daripada diserbu peminat. Menurut Emma, dia hanya memakai purdah pada masa tertentu sahaja mengikut keselesaannya selepas dia dikatakan kerap berpakaian seperti itu di tempat awam. Malah pemilik nama sebenar Fatimah Rohani Ismail ini berkata, walaupun berpurdah, masih ada peminat yang mengenalinya dan mahu bergambar… Read More »

Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong

Yeah~~ Tiada “timing” yang lebih tepat dan romantis untuk Zizan Razak meluahkan rasa cintanya kepada Emma Maembong melainkan di hari jadi pelakon comel itu. Kini berusia 22 tahun, Emma Maembong dikejutkan oleh sambutan hari jadi “suprise” yang dirancang oleh Zizan. Sampai menangis-nangis dibuatnya. Romantis sangat!!! Tambah menarik apabila Zizan meluahkan rasa kasih, cinta dan sayangnya kepada Emma Maembong… Read More »