(VIDEO) Kereta Lamborghini Habuan Kemenangan Piala FA 2013 Milik NorFarhan

Wira Kelantan, Mohd Norfarhan Mohd yang menjaringkan gol kemenagan dalam aksi akhir Piala FA semalam di Stadium Nasional Bukit Jalil menerima habuan mewah berupa sebuah kereta Lamborghini berharga lebih RM2 juta, jauh lebih mahal daripada Audi Q7. Tahniah kepada Farhan. Jom tengok Farhan beraksi dengan kereta baru yang dimenanginya di bawah. Farhan menebus kekecawaan tidak dapat bermain dalam… Read More »

Harga Kereta Turun 10 Jun 2013

Lima syarikat pengeluar kenderaan telah mengumumkan penurunan harga 10 model kereta keluaran mereka. Penurunan antara RM449 hingga RM12,775 (0.7 hingga 11 peratus) dalam tempoh Januari hingga Mei tahun ini membabitkan model keluaran Peugeot, Proton, Perodua, Volkswagen dan Honda. Penurunan fasa pertama harga kenderaan itu merupakan sebahagaian daripada pelan kerajaan menurunkan secara berperingkat harga kereta sebanyak 20 hingga 30… Read More »

Sultan Kelantan Dihentam Kerana Miliki Kereta Mewah

Biarlah dibuktikan terlebih dahulu ia dimiliki oleh sultan kelantan sebelum nak kutuk2 pun kan. Ini tak pasti lagi dimiliki oleh siapa namun dari lagak penulisan IPS terus tuduh melulu ia dimiliki oleh Sultan Kelantan. Confirm ka? Isu berkenaan pemilikan kereta seperti dalam gambar di atas. Kata IPS ; Takde masalah jika IPS rasa Sultan Kelantan tak perlu menggunakan… Read More »

Gambar & Video Rusuhan Pekerja Asing Di Singapura 8 Disember 2013

Sekurang-kurangnya 10 anggota polis dan penjawat awam cedera selepas lima kenderaan pasukan itu dan sebuah ambulans dibakar kira-kira 400 perusuh terdiri daripada warga asing dalam kejadian di kawasan Little India Singapura, malam tadi. Rusuhan jam 9.30 malam itu, berlaku selepas kemalangan jalan raya, membabitkan seorang pekerja warga Bangladesh yang terbunuh selepas dilanggar bas dalam kejadian di persimpangan Jalan… Read More »