Hakim Wanita Dipecat Setelah Foto Bogelnya Tersebar

Seorang pegawai wanita yang juga merupakan Hakim Mahkamah Agong di Bosnia Herzegovina dipecat dari jabatannya kerana berbogel di dalam pejabatnya. Daily News melaporkan, hakim ini dilihat melakukan gerakan senaman sambil bertelanjang di atas meja dalam pejabat. Ia seolah-olah sengaja tidak menutup tirai biliknya. Bertambah malang, aksinya itu dirakam oleh seseorang dan gambarnya dihantar kepada pegawai tertinggi Mahkamah Agung… Read More »

Oh! Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai

Anak dara depa ni kalau mandi kat sungai selamba jer telanjang bulat. Warga lelakinya stay cool, buat tak tau jer dengan apa yang ditonton mungkin kerana dah terbiasa. Cuba kat tempat kita anak dara mandi macam ni… jadi port baik mat2 skodenglah nampaknya… Lagi post menarik untuk dibaca: 1. Gambar Hot Maria Farida Di Super GT, Sepang 2.… Read More »

(GAMBAR) Wanita Hamil Dibogelkan Kerana Mencuri iPhone

Seorang wanita hamil yang mencuri iPhone dari sebuah kedai di gedung membeli belah di Yongkang City, Wilayah Zhejiang pada 24 April lalu dibogelkan oleh orang ramai. Menurut pemilik kedai, apabila dia dan rakannya (yang berkunjung ke kedainya pada hari itu) sibuk melayani pelanggan, seorang pencuri wanita berusia 20-an membawa pergi sebuah iPhone hitam yang diletak di atas meja.… Read More »

Kontroversi Legging Yuna Dan Nur Amalina – Best Ke Seluar Tu?

Sekarang ini dah jadi macam satu trend di Malaysia bila ramai wanita yang suka mengenakan ‘legging’. Admin sendiri kurang jelas akan maksud sebenar legging tetapi dalam bahasa pasar, bolehlah kita andaikan ia sejenis pakaian dalaman, ketat dan nipis yang melekat SETEPEK pada bontot, paha, betis dan kaki! Incoming search terms:seluar dalamkain ketatartis pakai seluar ketatyuna seksigambar kain ketatseluar… Read More »

Penduduk tangkap ‘orang minyak’ di Gombak

Tidur nyenyak penduduk pangsapuri lima tingkat di Taman Pinggiran Batu Caves, Gombak dekat sini awal pagi ini hanya seketika apabila sebuah keluarga yang tinggal di tingkat bawah perumahan itu diganggu seorang lelaki berbogel yang digelar ‘orang minyak’. Incoming search terms:gambar lelaki berbogelzakar orang tuaartis lelaki berbogelgambar rahim wanitaorang minyak ditangkapzakar bogelaksi orang tidur