(GAMBAR) Remaja Upload Aksi Terlampau Di Facebook

Beginikah caranya remaja masa kini nak jadi terkenal di laman sosial Facebook? Walaupun pasangan ini cuma berstatus teman lelaki dan wanita tetapi dah sanggup buat macam-macam semata-mata untuk popular. Cuba korang tengok sendiri gambar pasangan ini yang sanggup tak berbaju. Gambar ini pula dengan tanpa rasa takut muat naik ke dalam Facebook. WTF! Incoming search terms:aksi berjimakawek terlampauaksi… Read More »

Cara Terbaik Mengorat Awek

Panduan cara mengorat awek ini diperturunkan kepada lelaki yang belum mempunyai girlfriend. Mengaku saja lah..ada yang memang fail tahap gaban dalam bab mengorat ni. Bagi yang dah ade ramai makwe, abaikan saja entry ini dan teruskan dengan aktiviti Facebook anda. Ada banyak sebab kenapa lelaki tak pandai mengorat; 1. Tak belajar – mana ade sekolah yang ajar cara-cara… Read More »

Babi Dijual Bercampur Bersama Daging Lembu Di NSK Supermarket, Selayang

Gambar di atas sedang banyak berlegar di laman Facebook. Ia didakwa diambil di sebuah pasar raya di Selayang, Selangor. Nama pasar raya itu ada disebut dalam nota asal penulisan yang disertakan bersama gambar itu tetapi dipadam oleh Mynewshub atas faktor perundangan. Kandungan gambar memperlihatkan bahawa perkara itu perlukan penyiasatan lanjut dan jika terbukti benar, maka tindakan tegas termasuk… Read More »

Pesta Joget Melampau Di Terengganu Cetus Kontroversi

Baca poster neh betul2. Rujuk siapa yang turut menyokong event neh. Event neh dah lepas, dah berlalu. Sekarang yang jadi isu sebab gambar2 event neh di upload di facebook. Satu tindakan bodoh dan bangang dari pihak penganjur. Owh oke, ko buat event yang “tah hapa-hapa”. Then ko pergi pula upload di facebook. Orang2 yang mungkin menyesal kerana menyertai… Read More »

Pelakon Azhar Sulaiman Mengaku Murtad Di Facebook

Pelakon Azhar Sulaiman tanpa rasa bersalah mengaku secara terbuka bahawa dirinya telah murtad kerana menjadi ahli Umno dan menyokong Barisan Nasional melalui akaun facebook milik beliau. Pengakuan itu dilihat untuk memerli Tuan Guru Nik Aziz yang dilaporkan oleh Utusan Malaysia kononnya telah menuduh Umno murtad. Namun Tuan Guru Nik Aziz telah membuat keputusan untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap akhbar… Read More »