neelofa-fattah-aminAksi Fattah Amin yang memegang tangan Neelofa sewaktu mereka tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Brunei semalam menghangatkan lagi gosip percintaan antara mereka.

Foto mereka berdua sudah viral di media sosial dan seperti biasa pasti ada yang memberikan komen negatif.

Walaubagaimanapun, Fattah menjelaskan beliau terpaksa bertindak sedemikian kerana ingin melindungi Neelofa daripada diserbu peminat. Menurut Fattah, mereka juga diganggu peminat sehingga ke hotel tempat mereka menginap.

Kalau nak tahu ketibaan kami di Brunei disambut dengan meriah malah ramai peminat menanti kami di balai ketibaan. Keadaan memang sesak. Walaupun ada pengawal peribadi, keadaan jadi tidak terkawal.

Pada masa sama, saya terpaksa melindungi Neelofa daripada dihimpit peminat. Saya kasihan dengan dia apatah lagi dia bertubuh kecil. Kiranya apa yang hangat tersebar itu bukanlah disengajakan.

Fattah juga menafikan khabar angin kononnya, Neelofa menghalang beliau untuk bergandingan dengan Mira Filzah dalam sebuah drama.

Perkara ini tak ada kena mengena dengan Lofa. Itu hanya cakap-cakap orang. Sebenarnya jadual kerja saya tak mengizinkan untuk terbabit dalam drama itu.

Wah! Ini baru dikatakan hero, sanggup melindungi seseorang wanita daripada diganggu. Tak gitu? Hehe.. Macam dah ada perasaan sayang didalam hati Fattah buat Neelofa.

LEAVE A REPLY