Sampel Jawapan Projek Matematik Tambahan 2012

Dah jumpa sampel jawapan bagi Projek Matematik Tambahan 2012? Di sini ada sampel jawapan penuh dari beberapa negeri seperti Selangor, Perak, Johor, Negeri Sembilan, dll. Semua jawapan dan cadangan penyelesaian untuk project work add math 2012 yang disediakan ini hanyalah sebagai rujukan sahaja. Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan di ruangan komen di bawah.

Negeri Sembilan
- Statistics
Functions
Jawapan
- Statistics
- Functions (belum ada)

Terengganu
- Jawapan Soalan Trek balapan & Muffin

Kedah
- Jawapan Soalan 1 (Belum ada)
- Jawapan Soalan 2 (credit to: aatif96)

Melaka
- Jawapan Soalan Loan (credit to Nur Fareha)

Selangor
- Soalan & Jawapan

Kelantan
- Jawapan

Perak
- Soalan Negeri Perak
- Sampel Jawapan 1 ( Bahagian 1 / Bahagian 2 )
- Sampel Jawapan 1 ( Bahagian 1 / Bahagian 2 )
- Sampel Jawapan 3

Sarawak
Soalan 1 – Malay | English
Soalan 2 – Malay | English
Answer
- Jawapan Soalan 2

Johor
- Sample Answer 1
- Sample Answer 2
- Sample Answer 3

Pahang
*jawapan belum ada. sesiapa yang ada jawapan boleh share dengan kami di frankfreddy@gmail.com

Kuala Lumpur
- Sampel Jawapan

Answer Schema Rubric For Additional Mathematics Project Work 2012

Incoming search terms:

  1. yang pahang punye tak de ke ??

    Reply
  2. maaf, pahang belum ada. nanti kalau dah dapat admin akan update balik dlm post. :)

    Reply
  3. salam,
    jawapan negeri kedah punya ada?

    Reply
  4. nak tanya , putrajaya ada ? saya cari tapi tak pernah jumpa huhu

    Reply
  5. nimhaki.n9^_^ May 31, 2012, 9:48 am

    thanks a lot 4 this site,,it help me a lot dude…;)

    Reply
  6. Sample jawapan Terengganu – bina terk balapan dan acara padang ada tak???TQ….

    Reply
  7. takda ke jawapan kerja kursus addmath 2012 yang pahang punya….letih cari ni….

    Reply
  8. sample jawapan kedah pnya pleasee :)

    Reply
  9. yang pahang pnyer xde ker??? klu ade tlong update..tq

    Reply
  10. xdek erw jawapan projek addmate statistik pahang punye . habis sume buke xdek p0wn :(

    Reply
  11. kedah.. tlg jappp

    Reply
  12. hope you update cepat cepat lahh yang pahang :) saya pening dah nak buat

    Reply
  13. kedahhh punyaa ada tak

    Reply
  14. Student Terdesak Jun 1, 2012, 10:19 pm

    soalan perak ialah statistik. tapi kami diberi students’ TOV marks. ada tak sample untuk yang itu?

    Reply
  15. N9 nye smple answer utk function xde ke?kepala da pning nk buat…..

    Reply
  16. melaka pnyer x de ke….

    Reply
  17. negeri melaka x de sampel jawapan ke

    Reply
  18. hi.. terengganu punye sample ade tak? kalau ade please reply.. please.. please..

    Reply
  19. kelantan nye skema tak publish lagi ke..please update..lebih-lebih untuk soalan lanjutan bagi tajuk jalan raya..sangat memerlukan skema itu..dah pening perah otak untuk jawapan tu..Thank you :)

    Reply
  20. huummmm…perlis x da ka…pkat pning cri yg perlis ni..plesss

    Reply
  21. pliz…phg ..statistic..

    Reply
  22. Ni Kedah state punya.. jwpn question 2:…..http://aatif96.blogspot.com/

    Reply
  23. kedah please…

    inform me thru mail if admin got it
    siti.shuhada85@gmail.com

    Reply
  24. Seri Mulyani Jun 3, 2012, 5:18 pm

    blh post sbah pnye x??

    Reply
  25. sampel jawapan nie sngat mmbantu.. tapi jawapan untuk Kedah x de ke? :(

    Reply
  26. jwpn untuk KL da x?…..tlng pleaseeeeee….. :)

    Reply
  27. jawapan untuk KL takde ke??

    Reply
  28. negeri melaka xde ke?? :(

    Reply
  29. dah download jwapan untuk kedah punya yg healthy diet tu..tpi ta boleh buka…mcm mna ek?

    Reply
  30. KL punye ade tak?

    Reply
  31. melaka nye pasal loan/statistic xde ke..

    Reply
  32. perlis ada x penting sangat..

    Reply
  33. Rashidah Roslan Jun 4, 2012, 9:01 am

    assalamualaikum , KL punye takde ke ?

    Reply
  34. sampel jawapan perak tak de..yg tu sampel jawapan negeri selangor..

    Reply
  35. Kenapa jawapan untuk soalan kedah tak boleh download? ”This file is currently set to private.”

    Reply
  36. sampel jwpn utk n9 soalan function x de ke? help me !

    Reply
  37. takde ke terengganu punya yg pasal price index & muffin tu? i need ASAP. :)

    Reply
  38. kerja projek 2012 addmat.susah giler….tak ade yg lbh susah lagi ke..

    Reply
  39. jwpn utk NS soalan function biler boleh dapat?

    Reply
  40. whr was negeri kedah~ i nid it T_T please

    Reply
  41. melaka punya ..pleasee ??

    Reply
  42. i need the answer for negeri sembilan before the holiday… can you get it faster ? i need it immediately ..please

    Reply
  43. terengganu punyer xde ke??

    Reply
  44. statistik pahang !!! where are you ?? daa laa kne anta bkak skula nii .aduhhh !! tnsion gni –’

    Reply
  45. tolong la.. soalan negeri kedah yg jmbatan 2, tlong la keluar.. kn ada soalan yg kna lukis jmbatn sendiri 2.. yg 2 x pa, yg pnting nk jalan kira function jmbatan 2 jer.. please… nie dh merayu giler nie.. tolong la siapa2 yg baik hati 2 bagi cpat skit… please…

    Reply
  46. tumpang lalu jap Jun 4, 2012, 5:22 pm

    xcuse me??utk Sarawak xda k???dha naik fed up bwat proek addmt nie…

    Reply
  47. Nk yang trengganu…tlg..

    Reply
  48. untuk melaka punya pasal loan takde ke ?

    Reply
  49. melaka punya pleasee…….penat dah google tak jumpa

    Reply
  50. nak tanye. perak punye tajuk statistik takde eh ?

    Reply
  51. sabah punya tak de ke ?

    Reply
  52. sabah punya baa.. plss :(

    Reply
  53. func nye jwpn xde lg ke……huhu…tolong la crikn…da pening dh ni….

    Reply
  54. salam.. ada x jwpn untuk negeri terengganu??? kalu boleh,nak secpt yg mungkin….tq..

    Reply
  55. knape xde cth drpd terengganu ek??
    kesian la kat kita org…

    Reply
  56. sarawak work 1 pleaseeee

    Reply
  57. thankz alot mydear for the answer…
    good luck for your SPM guyz…:)

    Reply
  58. credit to aatif!

    Reply
  59. UNTUK TERENGGANU, BOLEH SESAPE TOLONG UPLOAD SOALAN KE SCRIBD TAK? PASTU SHARE LINK DIA KAT SINI.

    ADMIN

    Reply
  60. tolong update kan cpt2 jwpan tok function…
    plzzz admin…im begging u..
    function negeri sembilan…boley tolong post kan dkat http://www.facebook.com/rashdan.hatta

    Reply
  61. cnth utk sarawak ade tak? please!!!! sgt memerlukan!! cepat!

    Reply
  62. pahang pnye.. T_T

    Reply
  63. melaka punya contoh. this is mine. ubah sikit lah :) Addmath Project 2012 Melaka

    Reply
  64. pahang punyer contoh x de ker??? x tahu nk cri kat mane dah nie..

    Reply
  65. Boleh tolong update contoh jawapan untuk Functions Negeri Sembilan.

    Reply
  66. SABAHHHHH????i need it…spa yg tau link utk jwpn ngeri Sabah??

    Reply
  67. can any1 update sample answer 4 statistics n9???plizzz…i really need it 4 my reference…

    Reply
  68. sabah punyer sample answer tuk krja projek addmath xde ke???…plezz,we really need it….

    Reply
  69. SABAH penyer sample answer xde ke???plezz..we really need it…thanx a lot

    Reply
  70. TERENGGANU PLEASEEEEEEEEE!!!merana da sy cariii,,,aduyai knp pyh sgt nk jmpe… +_____+

    Reply
  71. negeri sembilan nyer jawapan tuk function xder ke?? sbb susah laa nk wat soalan tuh

    Reply
  72. salam..really need help here!
    jawapan utk projek 2/2012 selangor ada x? please….yg tu susah la..yg ada selalu kuar projek 1 selangor je…plissss

    Reply
  73. tolong buatkan project sabah bule?:) ini email sya rejects95@yahoo.com

    Reply
  74. nk jwpn terengganu!!!! plezzzz!!!! desperate dh nie… tlg!! dh xde jln laen dh…:( isk..isk..isk…

    Reply
  75. sabah pnya xda ker??

    Reply
  76. untuk melaka yang workout 2/2012 tajuk tentang calories…sesiapa boleh tolong saya…

    Reply
  77. sample answer for project work 1 yg sarawak ada x???
    need it asap..pleaseee…

    Reply
  78. Please……anyone got the full sample for kelantan project work road planning???
    please share it with me…im so desperated….

    Reply
  79. sesiapa yg adew teganu punyer tlg share kat sye plizzzz

    Reply
  80. yg n.trengganu tuu xde ke..klau xde…xde ke ngeri yg sme dgn trengganu…

    Reply
  81. terengganu. plis admin. merata g cari :(

    Reply
  82. knpe xde jwpn bgi ngeri terengganu??tiap2 ary sy nagis cbb xleh wak kerja nie..huhuhu..tlg lh..kalu ade sape2 tau jwpn bgi ngeri terengganu..tlg lh shear..huhuhu

    Reply
  83. tolonglah keluarkan jawapan negeri terengganu
    dah giler dah kepala ni cari jawapan

    Reply
  84. Melaka punya pasal calories ada tak ? Really need it . Thanks .

    Reply
  85. Johor punya answer memang segitu je ke ? . macam mana pula dengan conclusion dan reflection , dan kandungan yang lain-lain ? really need that now . boleh straight emailkan tak ? kena hantar esok and tak tahu apa-apa sekarang ni . *blur ==’

    Reply
  86. nak yg Melaka TT

    Reply
  87. nak yg statistik pahang…

    Reply
  88. Terengganu tak de ke?yang index & muffin tu…dah merata-rata dah cari,tapi yang terengganu punya x jumpa…Please keluarkan jawapan bagi negeri terengganu…minggu nie dah last tapi belum buat apa2 pon..Tolong2

    Reply
  89. admin bagi alamat e-mail… t akan d emailkan soklan tu… lau boleh, jwpn nk dlm minggu ni gak.. dh nk antar by monday(18 jun 2012)

    Reply
  90. asal sabah punya takde ek?

    Reply
  91. memang tiada sabah punya kha??????????????????????

    Reply
  92. sabah punya ? tiada ?

    Reply
  93. saya mw cari sabah punya… mw pecah hotak sda nie…… adui…… tlong ya.. klau ada…. post kat facebook saya….. Azrie Hamizan… thnkyou.. :-)..

    Reply
  94. mane hok terengganu er??

    Reply
  95. arhh,, nape function punye x de.. nak gilo cari hah.. x jumpa2.. adoii ai..!!

    Reply
  96. nape n9 punya jawapan statistic tak dapat bukak, hadoyy -.- sape ada ? tolong bagi buleh tak ?

    Reply
  97. Kerja projek Sabah ( tentang minuman berbungkus) boleh tlg post ?? really need the sample answer asap! Kami terima lewat soalan krja tu..huhu

    Reply
  98. sya ada send kan soalan dri negeri terengganu
    plz check ok, tq

    Reply
  99. xde ker yg terengganu

    Reply
  100. sabah ? npa xda tu ? sedih jg , huhu .
    sabah .. sabahh .. sabahh ..

    kalau ada , post ja d fb (GraCe John Anthony)

    Thanks ..

    Reply
  101. ee..plik’ny..sbah mnanyak cam tda2x jak d jwp..mlmpau btul

    Reply
  102. sabaaah :( 1 more week

    Reply
  103. jwpn yg ganu xde kew ?

    Reply
  104. addmath,keja krusus minuman berbungkus 2,,ade tak..

    Reply
  105. Please la sbah pnya tlng kuarkn..

    Reply
  106. Hanisa Borhan Jul 7, 2012, 4:01 pm

    heyy . PAHANG punya ta ada ke ? please lahh ada , dah penat dah cari yang pahang –’

    Reply
  107. Can i have Penang State Additional Mathematics Projeck Question & Answer Pls !!

    thanks~

    Reply
  108. ASSALAMMUALAIKUM…nk jwpan untuk pulau pinang pnya…plsss….

    Reply
  109. penang punya tak dak ka???

    Reply
  110. salam..penang xde kew??bla nk p0stkn penang punya pr0jek add math??

    Reply
  111. penang punya tkda ke? In hurry ni :(

    Reply
  112. jwpan untuk prject add math penang pls….soalan 2

    Reply
  113. penang x ada ka soalan 2 please?????? nak sgt2….

    Reply
  114. from penang MY Jul 19, 2012, 10:24 am

    penang punya x ada ka?
    tolong….

    Reply
  115. Johor please, admin….lau ad,thanks

    Reply
  116. penang punyaa xde ka ? index number . siyez , penin dh neyhh . really need its .

    Reply
  117. hey,why didnt have folio for penang?I nedd it so much,thx…
    Hope to see it soon :)

    Reply
  118. penang punya xda ka??? plezzzzz.. pening ni.. esk nk kna antr dh..

    Reply
  119. penangstudent! Jul 22, 2012, 6:26 pm

    do you have sample answer for penang?? I need the differentiation one! thank you if you really did it! :)

    Reply
  120. y is ther noo ans for pennag????/can some1 uploadd plllssss???

    Reply
  121. kenapa tkda penang pnya?

    Reply
  122. folio addmath yang 2012 untuk penang de x..plzzzz

    Reply
  123. penang nye de x…

    Reply
  124. haha,, msti tyme ni rasa cm addmath adalah kerja kursus plg nak pecahkan kepala plus nak tercabut urat kat otak ni kan…

    Reply
  125. nak tny,, admin buat sndri ke keje2 kursus ni ke ad mne2 kabel?
    pergh,, gila pandai..
    bestu mmg hari2 buat addmath je ke? keje lain?

    Reply
  126. ada tahun 2013 punya tak?

    Reply
  127. nak jwapan yang 2013 punyee ,perak punye tade kee ? kongsi laa sikit2 ,,susah laa ,nak buat muka2 jee ..kalau ad jawapan penoh lag bgos . :)

    Reply
  128. perllis punya ada tak . dah bnyak cari tapi tak jumpa . please . huhu . :(

    Reply
  129. answer untuk negeri sembilan topic function ade x? nak secepat yang mungkin boleh… amat memerlukan .. thanks :) kerana membantu

    Reply
  130. sampel jwpn utk function n.9 ade x???

    Reply
  131. negeri sembilan Aug 11, 2013, 1:59 am

    function negeri sembilan ade x … please…xtau nk rujuk mne dah nie.. huhu

    Reply
  132. nak jawapan funtion negeri sembilan 2012 :’(( tolonglaaahh

    Reply
  133. The Locksmiths Aug 21, 2013, 6:48 pm

    nak jawapan utk statistik terengganu please…..

    Reply
  134. Apa tajuk kerja projek Add Math bagi Negeri Terengganu tahun ini ?

    Reply
  135. jawapan negeri terengganu ada tak? 2014

    Reply
  136. jawapan addmath penang untuk tahun 2014 da tak?…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.