Sampel Jawapan Projek Matematik Tambahan 2012

By | May 30, 2012

Dah jumpa sampel jawapan bagi Projek Matematik Tambahan 2012? Di sini ada sampel jawapan penuh dari beberapa negeri seperti Selangor, Perak, Johor, Negeri Sembilan, dll. Semua jawapan dan cadangan penyelesaian untuk project work add math 2012 yang disediakan ini hanyalah sebagai rujukan sahaja. Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan di ruangan komen di bawah.

Negeri Sembilan
Statistics
– Functions
Jawapan
Statistics
Functions (belum ada)

Terengganu
Jawapan Soalan Trek balapan & Muffin

Kedah
Jawapan Soalan 1 (Belum ada)
Jawapan Soalan 2 (credit to: aatif96)

Melaka
Jawapan Soalan Loan (credit to Nur Fareha)

Selangor
Soalan & Jawapan

Kelantan
Jawapan

Perak
Soalan Negeri Perak
– Sampel Jawapan 1 ( Bahagian 1 / Bahagian 2 )
– Sampel Jawapan 1 ( Bahagian 1 / Bahagian 2 )
Sampel Jawapan 3

Sarawak
Soalan 1 – Malay | English
Soalan 2 – Malay | English
Answer
Jawapan Soalan 2

Johor
Sample Answer 1
Sample Answer 2
Sample Answer 3

Pahang
*jawapan belum ada. sesiapa yang ada jawapan boleh share dengan kami di frankfreddy@gmail.com

Kuala Lumpur
Sampel Jawapan

Answer Schema Rubric For Additional Mathematics Project Work 2012

Incoming search terms:

158 thoughts on “Sampel Jawapan Projek Matematik Tambahan 2012

  1. Ali Post author

    maaf, pahang belum ada. nanti kalau dah dapat admin akan update balik dlm post. :)

    Reply
  2. hm

    nak tanya , putrajaya ada ? saya cari tapi tak pernah jumpa huhu

    Reply
  3. nimhaki.n9^_^

    thanks a lot 4 this site,,it help me a lot dude…;)

    Reply
  4. harry amir

    takda ke jawapan kerja kursus addmath 2012 yang pahang punya….letih cari ni….

    Reply
  5. izalairasya

    yang pahang pnyer xde ker??? klu ade tlong update..tq

    Reply
  6. zydah19

    xdek erw jawapan projek addmate statistik pahang punye . habis sume buke xdek p0wn :(

    Reply
  7. Student Terdesak

    soalan perak ialah statistik. tapi kami diberi students’ TOV marks. ada tak sample untuk yang itu?

    Reply
  8. anak nogori

    N9 nye smple answer utk function xde ke?kepala da pning nk buat…..

    Reply
  9. Adnin

    hi.. terengganu punye sample ade tak? kalau ade please reply.. please.. please..

    Reply
  10. Era

    kelantan nye skema tak publish lagi ke..please update..lebih-lebih untuk soalan lanjutan bagi tajuk jalan raya..sangat memerlukan skema itu..dah pening perah otak untuk jawapan tu..Thank you :)

    Reply
  11. suria

    huummmm…perlis x da ka…pkat pning cri yg perlis ni..plesss

    Reply
  12. M.F.B.Y

    sampel jawapan nie sngat mmbantu.. tapi jawapan untuk Kedah x de ke? :(

    Reply
    1. Ali Post author

      ade. sila check dlm post. tp yang ada cuma jawapan soalan no 2 shj.

      Reply
  13. fizah

    dah download jwapan untuk kedah punya yg healthy diet tu..tpi ta boleh buka…mcm mna ek?

    Reply
    1. Ali Post author

      cuba download skali lagi link mediafire tu. orang lain download xde problem pun

      Reply
  14. thivya

    sampel jawapan perak tak de..yg tu sampel jawapan negeri selangor..

    Reply
  15. marwan

    Kenapa jawapan untuk soalan kedah tak boleh download? ”This file is currently set to private.”

    Reply
  16. Ain

    takde ke terengganu punya yg pasal price index & muffin tu? i need ASAP. :)

    Reply
  17. Megat

    i need the answer for negeri sembilan before the holiday… can you get it faster ? i need it immediately ..please

    Reply
  18. zul

    statistik pahang !!! where are you ?? daa laa kne anta bkak skula nii .aduhhh !! tnsion gni –‘

    Reply
  19. DaRKroEZ

    tolong la.. soalan negeri kedah yg jmbatan 2, tlong la keluar.. kn ada soalan yg kna lukis jmbatn sendiri 2.. yg 2 x pa, yg pnting nk jalan kira function jmbatan 2 jer.. please… nie dh merayu giler nie.. tolong la siapa2 yg baik hati 2 bagi cpat skit… please…

    Reply
  20. tumpang lalu jap

    xcuse me??utk Sarawak xda k???dha naik fed up bwat proek addmt nie…

    Reply
  21. aisyah

    melaka punya pleasee…….penat dah google tak jumpa

    Reply
  22. belle cm

    func nye jwpn xde lg ke……huhu…tolong la crikn…da pening dh ni….

    Reply
  23. nana

    salam.. ada x jwpn untuk negeri terengganu??? kalu boleh,nak secpt yg mungkin….tq..

    Reply
  24. lasya

    knape xde cth drpd terengganu ek??
    kesian la kat kita org…

    Reply
  25. MeeNu_nOtty

    thankz alot mydear for the answer…
    good luck for your SPM guyz…:)

    Reply
  26. Ali Post author

    UNTUK TERENGGANU, BOLEH SESAPE TOLONG UPLOAD SOALAN KE SCRIBD TAK? PASTU SHARE LINK DIA KAT SINI.

    ADMIN

    Reply
  27. nejee

    cnth utk sarawak ade tak? please!!!! sgt memerlukan!! cepat!

    Reply
  28. nina

    pahang punyer contoh x de ker??? x tahu nk cri kat mane dah nie..

    Reply
  29. 5R

    Boleh tolong update contoh jawapan untuk Functions Negeri Sembilan.

    Reply
  30. imel

    SABAHHHHH????i need it…spa yg tau link utk jwpn ngeri Sabah??

    Reply
  31. zaty

    can any1 update sample answer 4 statistics n9???plizzz…i really need it 4 my reference…

    Reply
  32. via

    sabah punyer sample answer tuk krja projek addmath xde ke???…plezz,we really need it….

    Reply
  33. via

    SABAH penyer sample answer xde ke???plezz..we really need it…thanx a lot

    Reply
  34. pika

    TERENGGANU PLEASEEEEEEEEE!!!merana da sy cariii,,,aduyai knp pyh sgt nk jmpe… +_____+

    Reply
  35. amalina

    negeri sembilan nyer jawapan tuk function xder ke?? sbb susah laa nk wat soalan tuh

    Reply
  36. yuyu

    salam..really need help here!
    jawapan utk projek 2/2012 selangor ada x? please….yg tu susah la..yg ada selalu kuar projek 1 selangor je…plissss

    Reply
  37. ben

    nk jwpn terengganu!!!! plezzzz!!!! desperate dh nie… tlg!! dh xde jln laen dh…:( isk..isk..isk…

    Reply
  38. niw

    untuk melaka yang workout 2/2012 tajuk tentang calories…sesiapa boleh tolong saya…

    Reply
  39. one piece

    sample answer for project work 1 yg sarawak ada x???
    need it asap..pleaseee…

    Reply
  40. Hancheng

    Please……anyone got the full sample for kelantan project work road planning???
    please share it with me…im so desperated….

    Reply
  41. azree

    sesiapa yg adew teganu punyer tlg share kat sye plizzzz

    Reply
  42. phia

    yg n.trengganu tuu xde ke..klau xde…xde ke ngeri yg sme dgn trengganu…

    Reply
  43. arNAb

    knpe xde jwpn bgi ngeri terengganu??tiap2 ary sy nagis cbb xleh wak kerja nie..huhuhu..tlg lh..kalu ade sape2 tau jwpn bgi ngeri terengganu..tlg lh shear..huhuhu

    Reply
  44. mia

    tolonglah keluarkan jawapan negeri terengganu
    dah giler dah kepala ni cari jawapan

    Reply
  45. Yana

    Melaka punya pasal calories ada tak ? Really need it . Thanks .

    Reply
  46. Ain

    Johor punya answer memang segitu je ke ? . macam mana pula dengan conclusion dan reflection , dan kandungan yang lain-lain ? really need that now . boleh straight emailkan tak ? kena hantar esok and tak tahu apa-apa sekarang ni . *blur ==’

    Reply
  47. zara

    Terengganu tak de ke?yang index & muffin tu…dah merata-rata dah cari,tapi yang terengganu punya x jumpa…Please keluarkan jawapan bagi negeri terengganu…minggu nie dah last tapi belum buat apa2 pon..Tolong2

    Reply
  48. yaya

    admin bagi alamat e-mail… t akan d emailkan soklan tu… lau boleh, jwpn nk dlm minggu ni gak.. dh nk antar by monday(18 jun 2012)

    Reply
  49. azriehamizan

    saya mw cari sabah punya… mw pecah hotak sda nie…… adui…… tlong ya.. klau ada…. post kat facebook saya….. Azrie Hamizan… thnkyou.. :-)..

    Reply
  50. moncheh boys

    arhh,, nape function punye x de.. nak gilo cari hah.. x jumpa2.. adoii ai..!!

    Reply
  51. syera

    nape n9 punya jawapan statistic tak dapat bukak, hadoyy -.- sape ada ? tolong bagi buleh tak ?

    Reply
  52. Vea

    Kerja projek Sabah ( tentang minuman berbungkus) boleh tlg post ?? really need the sample answer asap! Kami terima lewat soalan krja tu..huhu

    Reply
  53. nazifah

    sya ada send kan soalan dri negeri terengganu
    plz check ok, tq

    Reply
  54. GraCe LoLx

    sabah ? npa xda tu ? sedih jg , huhu .
    sabah .. sabahh .. sabahh ..

    kalau ada , post ja d fb (GraCe John Anthony)

    Thanks ..

    Reply
  55. Lostvampire

    ee..plik’ny..sbah mnanyak cam tda2x jak d jwp..mlmpau btul

    Reply
  56. Hanisa Borhan

    heyy . PAHANG punya ta ada ke ? please lahh ada , dah penat dah cari yang pahang –‘

    Reply
  57. Genie

    Can i have Penang State Additional Mathematics Projeck Question & Answer Pls !!

    thanks~

    Reply
  58. Imran

    ASSALAMMUALAIKUM…nk jwpan untuk pulau pinang pnya…plsss….

    Reply
  59. fyka

    salam..penang xde kew??bla nk p0stkn penang punya pr0jek add math??

    Reply
  60. nadhirah

    penang punyaa xde ka ? index number . siyez , penin dh neyhh . really need its .

    Reply
  61. Pelajar 01

    hey,why didnt have folio for penang?I nedd it so much,thx…
    Hope to see it soon :)

    Reply
  62. acap

    penang punya xda ka??? plezzzzz.. pening ni.. esk nk kna antr dh..

    Reply
  63. penangstudent!

    do you have sample answer for penang?? I need the differentiation one! thank you if you really did it! :)

    Reply
  64. squiddy

    y is ther noo ans for pennag????/can some1 uploadd plllssss???

    Reply
  65. tQa

    haha,, msti tyme ni rasa cm addmath adalah kerja kursus plg nak pecahkan kepala plus nak tercabut urat kat otak ni kan…

    Reply
  66. tQa

    nak tny,, admin buat sndri ke keje2 kursus ni ke ad mne2 kabel?
    pergh,, gila pandai..
    bestu mmg hari2 buat addmath je ke? keje lain?

    Reply
  67. Mira Miraie

    nak jwapan yang 2013 punyee ,perak punye tade kee ? kongsi laa sikit2 ,,susah laa ,nak buat muka2 jee ..kalau ad jawapan penoh lag bgos . :)

    Reply
  68. someone

    perllis punya ada tak . dah bnyak cari tapi tak jumpa . please . huhu . :(

    Reply
  69. nazura

    answer untuk negeri sembilan topic function ade x? nak secepat yang mungkin boleh… amat memerlukan .. thanks :) kerana membantu

    Reply
  70. negeri sembilan

    function negeri sembilan ade x … please…xtau nk rujuk mne dah nie.. huhu

    Reply
  71. eqmal

    Apa tajuk kerja projek Add Math bagi Negeri Terengganu tahun ini ?

    Reply

Leave a Reply