Nampaknya penyakit budak-budak WeChat dah berjangkit pada budak-budak Twitter.. Apa kejadahnya tweet lucah macam ni di Twitter, tolong jangan rosakkan minda budak-budak Twitter dengan petua untuk cepat ke neraka jahanam tu..

Seorang gadis telah berkongsikan satu petua yang jahanam untuk mencari bakal suami.. Kalau korang yang pening kepala nak mencari bakal suami tak jumpa, mungkin korang boleh ikut petua haram jadah gadis ni.. Petuanya ialah waktu keluar dating dengan teman lelaki, cuba korang raba kemaluan dia..

Kalau teman lelaki korang tepis tangan korang dari meraba kemaluan dia, maknanya iman teman lelaki korang tu kuat.. Jadi memang layak teman lelaki korang tu dibuat suami..

Anak dara sekarang, kalau tak bagi petua haram jadah memang tak sah.. Nak uji iman kepala bana korang.. Ada pulak nak uji iman dengan raba kemaluan lelaki.. Kalau dah teman lelaki korang tepis tu, maknanya lelaki tu gay.. Sebab apa Miss A cakap gay, cuba korang fikir.. Mana ada ‘kucing’ yang nak tolak ‘lauk’?? Anak dara macam ni memang tak sesuai di jadikan bini, sebab bini macam ni adalah contoh bini yang iman dia senipis kulit bawang..

Kalau betul korang nak tengok bakal suami yang baik.. Suruh teman lelaki korang tu jadi imam solat subuh.. Kalau hafal dan lancar bacaan doa qunut dia, baru betul teman lelaki korang tu ‘he’s the one’..

Kalau dah nak cari bakal suami pun pakai petua lucah, memang ‘confirm’ dapat suami pun perangai tak elok.. Jenis anak dara macam ni ‘confirm’ dah selalu dok raba dan pegang kemaluan lelaki.. Itu yang tak malu nak kongsi petua lucah di laman sosial.. – MissA

LEAVE A REPLY