PANAS!!! Pelajar UMP Muatnaik Foto Bogel Dengan Kekasih Di Facebook

>Fatihah Hakema, seorang pelajar Universiti Malaysia Pahang mencetuskan kontroversi dengan memuatnaik gambar tidak senonoh di Facebook ketika percutiannya bersama teman lelaki di Cherating baru-baru ini.

Berdasarkan gambar terlarang itu, mereka berdua dipercayai berada di dalam bilik mandi dengan keadaan teman lelakinya tidak memakai pakaian. Tidak diketahui pula status Fatihah Hakema memakai pakaian ataupun sebaliknya.

Berbeza dengan gambar cover Facebooknya yang memakai tudung kelihatan sopan dan menutup aurat, Fatihah Hakema lebih rela menggunakan gambar ‘dalam bilik mandi’ itu sebagai gambar profil.

Status Facebooknya pada 3 Oktober lepas juga menimbulkan tanda tanya, apakah gadis ini sudah bengong sehingga begitu lantang menyelar JAKIM / Jabatan Agama Islam seperti sebuah tunggul yang tidak mampu bertindak apa-apa berikutan dengan kes sosial seperti kahwin di Thailand, lahir anak luar nikah etc.

Menyedari bahawa gambar kontroversinya tersebar, Fatihah Hakema sekali lagi mencabar pihak agama menangkapnya dan membenarkan orang ramai print screen kenyataan tegasnya dan menyimpan gambar kontroversi itu untuk dilaporkan kepada pihak berkuasa.

  1. assalam mohon admin delete entry ni sebab yang profile tu adalah fake yang dibuat atas dasar tidak puas hati… mohon sesangat admin… kesianlah kat famili dia…even dia x kasihan pon..

    ok sekian..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.