Ombak Rindu 2011 (DVDIP, MKV, RMVB) Full Movie Download | Blog Berita Online

Ombak Rindu 2011 (DVDIP, MKV, RMVB) Full Movie Download

December 29th, 2011 27 Comments Movie Preview

Filem adaptasi novel Ombak Rindu sudah pun menemui penonton di pawagan mulai 1 Disember lepas. Filem arahan Osman Ali ini mengisahkan tentang perjalanan cinta dua insan, Izzah dan Hariz dari dua dunia yang berbezadan mereka terpaksa menempuh pelbagai rintangan sebelum menemui kebahagiaan. Ikuti kesudahan filem Ombak Rindu 2011 hanya di Wowberita.org.

Screenshot Ombak Rindu DVDRIP MKV, RMVB

Sinopsis Ombak Rindu

Izzah, uztazah disebuah kampung diperdaya dan dijual pakciknya ke pusat pelacuran dengan alasan mencari wang untuk pembedahan makciknya. Hariz, pelanggan lelaki ‘playboy’ pertamanya telah dirayu untuk menikahinya demi menyelamatkannya dari sarang maksiat. Hariz menikahi Izzah dan membawanya pulang, sesuatu perkara murni yang lama tak dilakukannya. Tanpa sedar, Hariz jatuh cinta pada izzah dan ingin putuskan pertunangan yang diatur keluarganya bersama teman sekolahnya, Mila. Tekanan keluarga menjadikan episode cinta tiga segi ini bertambah menarik dan menekan emosi.

Download Ombak Rindu 2011 Full Movie

MKV FILE 300MB
Mediafire Part 1
Mediafire Part 2

RMVB FILE 310MB
Mediafire Part 1
Mediafire Part 2

ps: jangan lupa untuk share page ni kat FB korang ataupun tweet kat Twitter :)

Incoming search terms:

Sign up free email newsletter

Stay Updates with this Blog. Get Free email newsletter updates, Enter your Email here:

Don't forget to confirm your email subcription

27 Responses to “Ombak Rindu 2011 (DVDIP, MKV, RMVB) Full Movie Download”

  1. kinnas says:

    klu ada bagi masuk cepat link download nya ya.. hehe

  2. ombak says:

    harap2 link dapat dimasukkakn scepatnya..hehehehe…tima kasih MAG.NET..

  3. Tett says:

    harap dapat masukkan cepat sikit. hehe. terima kasihhh :))

  4. nik says:

    wahhhh..cpt msukk link . xsbr sgt dh niii !! :DD

  5. saiful says:

    cepat2…sikit…eh.,..best gele…cite nie…

  6. nia says:

    cepat2 skit msukkan link ye.klu bole mnggu ni.dah xsabar nk tgk

  7. ainin cat says:

    kalau boleh masuk link laju sikid

  8. DIANA says:

    come to mama baby. :)

  9. nor haswani says:

    x sabarnye nk tgk ombak rindu ni!!! harap dicepatkan sikit masukkan link tu ye… :)

  10. Tett says:

    tiap2 hari tengok blog nih, ombak rindu punya pasal. :’(

  11. ima says:

    dh baca novel, xsabar nk tgk movie dia plak… cepat2 kasik link…

  12. Abang says:

    Abg. dh tengok kat Jusco Cinema Ipoh.Rasanya kekuatan filem ini kerana adaptasi novelnya.Jika bukan dr novel yg. popular….filem ini mungkin gagal di panggung. Ini pendapat abang jer….

  13. axion says:

    cpt2 masuk..xsbr na tgk

  14. lin lina says:

    Salam..apesal lelaki lg ramai request cpt mskkn link Ombak Rindu..nampak daaaa~ heehehehe..jiwang jugek yer kowg nih..hehehe

  15. eiyza cweaty says:

    hehe….xsbr asa nk tgk cita nie….sye da novel ombak rindu…..bc sy da sdeh kisah izzah nie yg slalu jd mangsa keadaan…..feel giler…lum g tgk filem grenti feeling abiz…cpt2 link k…p pa2 pun ombak rindu mmg ROMANTIK giler….

  16. siti says:

    ada sesiapa tau/ada link untuk download ebook ombak rindu?

  17. shashaikal says:

    cepat yer msukkn link nya..x sabar nk tgok..

  18. nik says:

    slalu nye tamat tarikh wajib tonton bru boleh tgk on9

  19. shasa says:

    tak tahu kenapa flim ini diluluskan…adingan yg haram di pertontonkan. terbukaan aurah yg keterlaluan dan adingan ranjang yg tak sepatutnya dilakunkan…semua itu HARAM!

  20. nik says:

    yey! ..tp vdeo tu kualiti ok x ?

  21. laku.my says:

    cepatnya dah keluar

  22. Redzuan says:

    Files delete :’(

    xsempat nak download :(

 

Leave a Reply to this Post