Ombak Rindu 2011 (DVDIP, MKV, RMVB) Full Movie Download

Filem adaptasi novel Ombak Rindu sudah pun menemui penonton di pawagan mulai 1 Disember lepas. Filem arahan Osman Ali ini mengisahkan tentang perjalanan cinta dua insan, Izzah dan Hariz dari dua dunia yang berbezadan mereka terpaksa menempuh pelbagai rintangan sebelum menemui kebahagiaan. Ikuti kesudahan filem Ombak Rindu 2011 hanya di Wowberita.org.

Screenshot Ombak Rindu DVDRIP MKV, RMVB

Sinopsis Ombak Rindu

Izzah, uztazah disebuah kampung diperdaya dan dijual pakciknya ke pusat pelacuran dengan alasan mencari wang untuk pembedahan makciknya. Hariz, pelanggan lelaki ‘playboy’ pertamanya telah dirayu untuk menikahinya demi menyelamatkannya dari sarang maksiat. Hariz menikahi Izzah dan membawanya pulang, sesuatu perkara murni yang lama tak dilakukannya. Tanpa sedar, Hariz jatuh cinta pada izzah dan ingin putuskan pertunangan yang diatur keluarganya bersama teman sekolahnya, Mila. Tekanan keluarga menjadikan episode cinta tiga segi ini bertambah menarik dan menekan emosi.

Download Ombak Rindu 2011 Full Movie

MKV FILE 300MB
Mediafire Part 1
Mediafire Part 2

RMVB FILE 310MB
Mediafire Part 1
Mediafire Part 2

ps: jangan lupa untuk share page ni kat FB korang ataupun tweet kat Twitter :)

Incoming search terms:

  1. klu ada bagi masuk cepat link download nya ya.. hehe

    Reply
  2. harap2 link dapat dimasukkakn scepatnya..hehehehe…tima kasih MAG.NET..

    Reply
  3. harap dapat masukkan cepat sikit. hehe. terima kasihhh :))

    Reply
  4. wahhhh..cpt msukk link . xsbr sgt dh niii !! :DD

    Reply
  5. cepat2…sikit…eh.,..best gele…cite nie…

    Reply
  6. cepat2 skit msukkan link ye.klu bole mnggu ni.dah xsabar nk tgk

    Reply
  7. kalau boleh masuk link laju sikid

    Reply
  8. come to mama baby. :)

    Reply
  9. x sabarnye nk tgk ombak rindu ni!!! harap dicepatkan sikit masukkan link tu ye… :)

    Reply
  10. tiap2 hari tengok blog nih, ombak rindu punya pasal. :'(

    Reply
  11. dh baca novel, xsabar nk tgk movie dia plak… cepat2 kasik link…

    Reply
  12. Abg. dh tengok kat Jusco Cinema Ipoh.Rasanya kekuatan filem ini kerana adaptasi novelnya.Jika bukan dr novel yg. popular….filem ini mungkin gagal di panggung. Ini pendapat abang jer….

    Reply
  13. cpt2 masuk..xsbr na tgk

    Reply
  14. Salam..apesal lelaki lg ramai request cpt mskkn link Ombak Rindu..nampak daaaa~ heehehehe..jiwang jugek yer kowg nih..hehehe

    Reply
  15. eiyza cweaty Dec 7, 2011, 2:52 pm

    hehe….xsbr asa nk tgk cita nie….sye da novel ombak rindu…..bc sy da sdeh kisah izzah nie yg slalu jd mangsa keadaan…..feel giler…lum g tgk filem grenti feeling abiz…cpt2 link k…p pa2 pun ombak rindu mmg ROMANTIK giler….

    Reply
  16. ada sesiapa tau/ada link untuk download ebook ombak rindu?

    Reply
  17. cepat yer msukkn link nya..x sabar nk tgok..

    Reply
  18. slalu nye tamat tarikh wajib tonton bru boleh tgk on9

    Reply
  19. tak tahu kenapa flim ini diluluskan…adingan yg haram di pertontonkan. terbukaan aurah yg keterlaluan dan adingan ranjang yg tak sepatutnya dilakunkan…semua itu HARAM!

    Reply
  20. yey! ..tp vdeo tu kualiti ok x ?

    Reply
  21. Files delete :'(

    xsempat nak download :(

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.