Ombak Rindu 2011 (DVDIP, MKV, RMVB) Full Movie Download

By | December 29, 2011

Filem adaptasi novel Ombak Rindu sudah pun menemui penonton di pawagan mulai 1 Disember lepas. Filem arahan Osman Ali ini mengisahkan tentang perjalanan cinta dua insan, Izzah dan Hariz dari dua dunia yang berbezadan mereka terpaksa menempuh pelbagai rintangan sebelum menemui kebahagiaan. Ikuti kesudahan filem Ombak Rindu 2011 hanya di Wowberita.org.

Screenshot Ombak Rindu DVDRIP MKV, RMVB

Sinopsis Ombak Rindu

Izzah, uztazah disebuah kampung diperdaya dan dijual pakciknya ke pusat pelacuran dengan alasan mencari wang untuk pembedahan makciknya. Hariz, pelanggan lelaki ‘playboy’ pertamanya telah dirayu untuk menikahinya demi menyelamatkannya dari sarang maksiat. Hariz menikahi Izzah dan membawanya pulang, sesuatu perkara murni yang lama tak dilakukannya. Tanpa sedar, Hariz jatuh cinta pada izzah dan ingin putuskan pertunangan yang diatur keluarganya bersama teman sekolahnya, Mila. Tekanan keluarga menjadikan episode cinta tiga segi ini bertambah menarik dan menekan emosi.

Download Ombak Rindu 2011 Full Movie

MKV FILE 300MB
Mediafire Part 1
Mediafire Part 2

RMVB FILE 310MB
Mediafire Part 1
Mediafire Part 2

ps: jangan lupa untuk share page ni kat FB korang ataupun tweet kat Twitter :)

Incoming search terms:

27 thoughts on “Ombak Rindu 2011 (DVDIP, MKV, RMVB) Full Movie Download

  1. ombak

    harap2 link dapat dimasukkakn scepatnya..hehehehe…tima kasih MAG.NET..

    Reply
  2. nor haswani

    x sabarnye nk tgk ombak rindu ni!!! harap dicepatkan sikit masukkan link tu ye… :)

    Reply
  3. Abang

    Abg. dh tengok kat Jusco Cinema Ipoh.Rasanya kekuatan filem ini kerana adaptasi novelnya.Jika bukan dr novel yg. popular….filem ini mungkin gagal di panggung. Ini pendapat abang jer….

    Reply
  4. lin lina

    Salam..apesal lelaki lg ramai request cpt mskkn link Ombak Rindu..nampak daaaa~ heehehehe..jiwang jugek yer kowg nih..hehehe

    Reply
  5. eiyza cweaty

    hehe….xsbr asa nk tgk cita nie….sye da novel ombak rindu…..bc sy da sdeh kisah izzah nie yg slalu jd mangsa keadaan…..feel giler…lum g tgk filem grenti feeling abiz…cpt2 link k…p pa2 pun ombak rindu mmg ROMANTIK giler….

    Reply
  6. shasa

    tak tahu kenapa flim ini diluluskan…adingan yg haram di pertontonkan. terbukaan aurah yg keterlaluan dan adingan ranjang yg tak sepatutnya dilakunkan…semua itu HARAM!

    Reply
    1. wow Post author

      kualiti sama dgn gambar kt screenshot tu. cuma ni versi dah dikeciklan size movie tu

      Reply
    1. wow Post author

      dh banyak kaut untung kat pawagam. dengar2 dh lebih 10 juta. kalau tunggu lme2 pun x guna gak.

      Reply

Leave a Reply