Majority taste lelaki melayu bukan macam body Nicki Minaj atau Kim Kardashian. Sexual attraction mereka lebih kepada wanita yang berdada sedang, besar dan body yang solid, Bertudung tak tutup dada plus Baju kurung ketat, Make up kasi flawless then edit guna 360 camera.

Tudung singkat + Pakaian ketat = A Masterpiece.

Mereka tengok banyak kali pun best lagi. Especially dari belakang nampak Body solid n Punggung yang menyerlah.

Orang Kita tak suka dengan wanita yang terdedah. Dulu mungkin, tapi sekarang mostly dah berubah arah sebab boring tengok perempuan semi-bogel.

Hijap Fetish: Satu tarikan sexual terhadap Perempuan Bertudung. Lagi ‘bertutup’ lagi mereka suka, Hijab Fetish bukan fetish terhadap golongan Niqabis. Tapi satu fetish kepada golongan Jilboobers, Hijabitch dan Mereka yang berpakaian Islamic tapi tidak mengikut syariat, Tutup aurat tapi telanjang, Pakai tudung dan guna Push Up bra supaya tetek terserlah diudara untuk dijadikan penarik, Satu perbuatan yang merangsang sexual excitement dikalangan Lelaki secara tidak langsung mewujudkan satu Fetish dan Sexualization terhadap Wanita Bertudung.

Berpunca dari wanita yang cuba nak menutup aurat tapi gatal mengenyam dengan tidak melakukannya dengan sempurna, Mereka akan biarkan bahagian Dada terdedah atau berpakaian ketat supaya nampak Body shape bertujuan untuk meraih ‘market value’ dikalangan Jantan-Jantan yang tinggi imaginasi.

Sama ada mereka memang Jahil atau tersangatlah horny, dalam masa yang sama nak ikut Tuhan. Mereka cuba bodohkan orang ramai kononya mereka muslimah yang cintakan Tuhan tapi dalam masa yang sama juga, Mereka tidak dapat tahan perasaan untuk menyerlahkan badan bagi meraih perhatian.

‘Lebih teruk dari mereka yang tidak menutup aurat’.
‘Berselindung disebalik Tudung’

LEAVE A REPLY