Jangan Pandang-Pandang 2012 Full Movie Download

Filem Jangan Pandang-Pandang ini diarahkan oleh pengarah terkenal, Ahmad Idham sudah pun menemui penonton bermula 29 Mac yang lepas. Filem ini dibintangi Zizan Razak, Sara Ali, Nas-T, Anith Aqilah, Miera Liyana, Azhar Sulaiman, Jaafar Onn dan Erynn Malek.

Sinopsis Jangan Pandang-Pandang

Empat pelajar kolej iaitu Ajis (Zizan Razak), Ben (Nas-t), Yaya (Sara Ali) dan Diana (Anith Aqilah) ditugaskan untuk membuat satu tugasan mengumpul maklumat tentang artifak-artifak di Gua Bewah. Tugasan berkumpulan memaksa mereka mencari ahli kumpulan kelima, Marsha (Miera Liyana), seorang gadis gothik yang penuh misteri.

Tiba di jeti Tasik kenyir, mereka bermalam di sebuah rumah bot kepunyaan seorang lelaki misteri yang dikenali sebagai Ang Bob (Azhar Sulaiman). Bermulalah pengalaman pelik dan ganjil serta menakutkan sepanjang mereka mencari artifak di gua tersebut.

Abang Bob tiba-tiba menghilangkan diri, manakala bot pula tiada minyak. Ketika mencari bantuan, mereka sesat di hutan dan tidak menemui mana-mana kawasan kampung mahupun jalan kembali ke bot. Akhirnya mereka terpaksa bermalam dan berdepan dengan pelbagai gangguan.

Download Jangan Pandang-Pandang 2012 Full Movie
*link download akan dimasukkan sedikit masa lagi. harap bersabar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.