Siapa yang dok layan drama ‘Married Tapi Benci’ kat TV3? Rasanya dah lama drama tu ditayangkan kat TV3. Admin tak berapa minat nak tengok sebab tanjuk macam merepek je. Tapi, kalau korang perasaan, watak heroin drama iaitu Azira Shafinaz sebenarnya adalah salah seorang ahli kumpulan penyanyi ‘De Fam’..

Banyak orang complain yang Azira ni suka dok tayang ‘apam’ kat dalam drama tu.. Pakai baju singkat-singkat, tayang celah kangkang yang tak seberapa kat penonton.. Nak tengok drama jadi dok tengok benda lain pulak.. Hahaha..

Dah la peha pun mekar sejambak, pakai pulak seluar ketat-ketat.. Nampak habis segala yang tersembul.. Haish, macam mana la hero drama tu, Syafiq Kyle dok kat set penggambaran hari-hari dengan Azira.. Mesti geram je tengok body solid Azira ni..

Pandai pengarah drama, Ahmad Idham pilih pelakon macam ini.. Drama malam-malam ni, penonton bila tengok mengantuk dan letih sikit, tengok heroin dok belanja ‘tundun’.., segar terus mata dan hilang rasa mengantuk tu.. Hahaha..

LEAVE A REPLY