Gambar Edit Ong Kim Swee & Badrul Bakhtiar oleh Indonesia | Blog Berita Online

Gambar Edit Ong Kim Swee & Badrul Bakhtiar oleh Indonesia

November 23rd, 2011 10 Comments Dalam Negeri, Nasional

Nampaknya seperti Indonesia masih lagi tidak dapat menerima kekalahan apabila dikalahkan Malaysia pada perlawanan final bola sepak Sukan SEA 2011 tempoh hari. Pada malam kemenangan tersebut juga laman web harianmalaysia telah di hack. Kini gambar jurulatih dan kapten Malysia pulak di edit.

Dari page Pencinta Bola Sepak Indonesia korang akan dapat lihat banyak komen-komen dari Malaysia dan Indonesia. Dekat situ kita boleh lihat ketidakpuasan hati peminat bola sepak Indonesia.

Incoming search terms:

Sign up free email newsletter

Stay Updates with this Blog. Get Free email newsletter updates, Enter your Email here:

Don't forget to confirm your email subcription

10 Responses to “Gambar Edit Ong Kim Swee & Badrul Bakhtiar oleh Indonesia”

  1. COACHNIKE28 says:

    mereka memang tak bertamadun…..

  2. Fiza says:

    Memang kurang ajar ah dorang nih.

  3. yang lepas tu lepas la

  4. dahsyat diaorg ni…. tak per.. kita semua sabar…
    Hai…
    singgah tgk entry… sama2 jana tabung…
    jom usha iklan…
    Moga berjaya dgn nffng…
    Salam perkenalan.

  5. Alia says:

    Indonesia yg tidak bertamadun, tidak berpelajaran org sebegini.

  6. beckhrooy says:

    Yeahhh!!!
    Malaysia Menang!!
    Indonesia Kalah!!!!

  7. muaz afifi says:

    indon jahanam

  8. callme bro says:

    ishh… indon ni perangai cukup teruk.. klah buat la cra klah..

  9. polka dot!! says:

    erm…dorang an kmpong…mcm mner dieowng nk mju klaw pemikirn un cm 2…to badrol…cyok2..go2..trus brjuang…jngn hrawkn mreka,,,mreka segan babb klah kot… :)

  10. nobika says:

    INDO – SIALLLLLLLLLLL

 

Leave a Reply to this Post