Cinta Kura-Kura 2012 Full Movie Download

Cinta Kura-Kura! Ya, itulah tajuk filem terbaru KRU Studios yang turut menggunakan teknologi CGI. Filem yang mengisahkan cinta komedi romantik ini memaparkan kisah Nani yang memiliki seekor kura-kura bernama Nico yang boleh bercakap dengan manusia. Nantikan kemunculan filem ini di pawagam bermula 1 Mac 2012.

Sinopsis Filem Cinta Kura-Kura 2012

Cinta Kura-Kura mengisahkan tentang seorang gadis ceria berusia 21 tahun bernama Nani bersama binatang peliharaannya, Nico. Nico adalah seekor kura-kura speasis terancam dan ia mempunyai kelebihan luarbiasa iaitu boleh bercakap dengan manusia, tapi sekiranya dia mahu melakukannya… Kisah romantik komedi ini bermula disaat Nani berpindah ke rumah abangnya, Amin. Jiran Nani, Adam telah jatuh hati dengan Nani sejak kali pertama dia memandangnya. Tetapi Nico tidak suka dengan Adam lalu berusaha mensabotaj usaha Adam untuk mendekati Nani.

Dalam masa yang sama, Nico mempunyai calon kegemarannya sendiri iaitu Fadzly, seorang pengurus kedai haiwan untuk berpacaran dengan Nani. Walaubagaimanapun, Fadzly mempunyai motif jahat untuk mendekati Nani bertujuan untuk menculik Nico dan dijual ke sebuah restoran sebagai makanan eksotik.

Download Links Cinta Kura-Kura 2012 Full Movie

MKV FILE 370MB

Mediafire Part 1
Mediafire Part 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.