Sapu Nutella Pada Wajah, Rahsia Kulit Cantik Kate Middleton

Umumnya, Nutella digunakan sebagai pelengkap roti untuk sarapan pagi. Namun, bagi Kate Middleton, beliau menggunakan Nutella dengan cara berbeza. Deborah Mitchell, seorang pakar penjagaan kulit...

Anak Mengamuk & Meracau Lepas Didukung Mak Cik Tu, Rupanya Dia Lepaskan ‘Saka’ Pada...

Assalamualaikum Acik, maaf menganggu malam ini. Tetapi hati ini rasa tak puas selagi tak cerita dan tak kongsi dengan Acik. Kalau Acik rasa perkara...

‘Ini Jalan Terakhir, Bantulah Kami Bertiga Pulang Ke Malaysia’ – Irnani

Video seorang wanita rakyat Malaysia yang bekerja di Jeddah, merayu bantuan orang ramai untuk membawa dia dan dua orang anaknya pulang ke Malaysia, viral...

Kalau Terjumpa iPhone, Pulangkanlah Kepada Pemiliknya

Bila aku tengok kawan aku up gambar iPhone Disable ini, teringat beberapa kes yang aku pernah handle bab iPhone. Haa.. jangan kau tak tahu,...

‘Dah Tahu Anak Kecil Takyah Bawa Datang Masjid, Bising!’

Ruang belakang masjid bising, kedengaran suara pakcik yang sedikit tegang memarahi seorang bapa kepada dua orang anak kecil. Anaknya dalam lingkungan 4 dan 6...

Pengantin Rugi RM6,500 Ditipu Wedding Planner Berpurdah

Akibat dikelentong sepasang perunding perkahwinan yang menawarkan pakej harga runtuh, pasangan raja sehari ini terpaksa mendapatkan 'makanan segera' untuk dihidangkan kepada 400 tetamu pada...

Jangan Teruskan Transaksi Kad Debit Jika Cubaan Pertama Gagal

Ketika membuat pembayaran menggunakan kad debit baharu Maybank di sebuah kedai perabot semalam, juruwangnya memaklumkan bahawa kad debit tersebut tidak dapat digunakan. Semakan baki akaun...

Gadis Kurang Ajar Maki Ayah Tak Pandai Pam Tayar Kereta

Satu prinstscreen oleh seorang pengguna twitter Farahsyazwanimj tersebar di media sosial menunjukkan gambar seorang perempuan dipercayai mahasiswa yang baru habis berkonvo dilihat memarahi ayahnya...

‘Aku Nak Kahwin Dengan Suami Kau Je!’

Saya seorang isteri dan ibu kepada lima orang anak. Sudah berkahwin 11 tahun, saya dan suami bekerja di sektor kerajaan. Tetapi suami saya dah...

Belajar Tinggi, Tetapi Bila Interview Fail Habis!

Entry ini ditujukan khas buat student-student yang dah grad dan nak menempuh alam pekerjaan. Aku adalah majikan (owner company) yang memang berhadapan dengan ragam...

FOLLOW KAMI

254,061FansLike
9FollowersFollow

ARTIKEL TERKINI