Aku Ada, Kau Ada 2012 Full Movie Download

Filem Aku Ada, Kau Ada ini menampilkan Shaheizy Sam, Yana Samsudin dan Kamal Adli sebagai teraju utama manakala pangarahnya pula ialah Rahila Ali yang sebelum ini banyak terlibat dengan pembikinan klip video dan program televisyen. Filem ini akan mula ditayangkan pada 24 Mei 2012. Bagi mereka yang tidak berkesempatan menonton filem ini di pawagam, boleh download Aku Ada, Kau Ada 2012 Full Movie di sini.

Sinopsis Filem Aku Ada, Kau Ada 2012

Nordin Ahmad (Shaheizy Sam) adalah pelajar tahun kedua yang teringin dipandang “cool”.Masalahnya, setiap kali Nordin menjadi tumpuan oleh pelajar-pelajar perempuan dia akan panic dan terbatuk-batuk. Aziz (Kamal Adli) pula, seorang pelajar yang poyo dan perasan popular, selalu menyakat Nordin. Aziz sakit hati bila Nordin mendapat perhatian lebih daripada pelajar perempuan.

Tina(Yana Samsudin) adalah pelajar yang baru bertukar ke kolej Nordin utuk “99 Hari Senyum”, sebuah program khas untuk mengatasi sikap panas barannya. Wanna (Wanna Ali) pula pelajar perempuan yang begitu tergila-gilakan Aziz sehingga sanggup mengekori Aziz ke mana sahaja tetapi langsung tidak di layan oleh Aziz.

Tina bertemu semula dengan Nordin setelah 15 tahun berpisah, darah gemuruh Nordin makin teruk dan sikap pemarah Tina semakin menjadi.Masalah menjadi lebih besar apabila mereka disatukan dalam persembahan berkumpulan untuk kelas teater. Aziz mula sukakan Tina disebabkan perasaan benci Tina kepada Nordin.

Download Aku Ada, Kau Ada 2012 Full Movie

Mediafire Part 1
Mediafire Part 2

Jumbofiles Part 1
Jumbofiles Part 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.