isteri-kedua-rahim-sepahtuBeberapa hari kebelakangan ini, foto isteri kedua pelakon dan pelawak, Rahim Sepahtu yang ramai tidak tahu mula menjadi viral menerusi laman sesawang.

Siapa sangka ‘kecomelan’ Rahim atau nama sebenarnya Rahim Mat Ali berjaya mencuri hati wanita yang memiliki raup wajah yang ‘gojes’ dan persis model itu.

Menerusi pencarian di sebuah blog, isteri kedua Rahim dikenali sebagai Lily merupakan anak jati Johor berasal dari Simpang Renggam sama seperti isteri pertamanya, Norazlin Abdullah yang juga berasal dari Johor.

Difahamkan Rahim telah berkahwin dengan Lily sejak setahun lalu atas persetujuan isteri pertama malah kedua-duanya juga menetap di Shah Alam, Selangor.

“Sudah setahun lebih kahwin, cuma media tidak tahu. Mereka duduk berhampiran di Shah Alam. Saya berterima kasih pada isteri pertama saya,” katanya kepada sebuah portal berita tempatan.

Jom lihat foto-foto menawan isteri Rahim Sepahtu.

Kelibat penyampai radio Sinar FM ini bersama isteri kedua pernah dilihat di beberapa majlis besar dan yang paling menonjol adalah ketika menghadiri konsert Gegar Vaganza 3 (GV3).

Malah pasangan ini turut ‘dikesan’ hadir menyaksikan rancangan Separuh Akhir Muzik-Muzik 31 anjuran stesen TV3 di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral Shah Alam.

LEAVE A REPLY